Noticias

Nou catàleg!

November 8, 2022 News


Compartim amb tu el nou catàleg que ja pots trobar en la nostra web.

Incluim un repàs de la nostra història des de l’any 1942 fins a l’actualitat, en el nostre 80 aniversari, amb les principals fites a destacar.

Presentem les innovacions internes que Continue reading

Industrial Arcol compleix 8 dècades fabricant accessoris per a automòbils.

Durant aquests anys, tres generacions de la família Colom hem promogut, acompanyat i abraçat el canvi continu de la companyia. En 1942, comencem l’activitat amb la fabricació de miralls, botzines i setrills en un petit taller en el barri d’El Clot a Barcelona. Continue reading

Pels valents!

December 1, 2021 News, News
Donación de Arcol al Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Petits Valents. Para los Valientes.

A Arcol sentim el compromís de col·laborar i recolzar diferents causes alienes a la nostra activitat adiaria. És per aquest motiu que hem Continue reading

Nou catàleg 2020

January 3, 2020 News
Catalogue 2020

En ocasió de la Busworld Belgium 2019 vam voler aprofitar l’esdeveniment per presentar el nostre nou catàleg 2020 en el qual es poden trobar les nostres últimes novetats com ara la sèrie Diagonal o el nostre nou sistema Blind Spot Detection (BSD) entre d’altres.

Continue reading

DIA DEL TREBALLADOR a ARCOL

November 15, 2018 News

El passat 19 d’octubre l’equip INDUSTRIAL ARCOL va organitzar una jornada de Team Building en la gràcies al nostre esperit i treball en equip vam aconseguir resoldre un crim ….

Esperem poder repetir aquest dia!

Carta agraïment ARCOL juny 2018

La col·laboració amb la Fundació Sant Joan de Déu es va iniciar l’any passat amb motiu de la celebració del 75 aniversari d’Arcol, instituint així una aportació anual que pugui ajudar a la continuïtat de la investigació de malalties infantils

Enguany, INDUSTRIAL ARCOL renova la seva cooperació amb una donació per a la investigació de malalties neurològiques. Amb aquesta aportació, reforçarem el nostre suport al desenvolupament d’avenços científics per millorar la salut i el benestar dels nens malalts.

La Fundació Sant Joan de Déu és una entitat sense ànim de lucre creada per a la investigació en l’àmbit pediàtric i suport als nens i familiars.

Carta agraïment ARCOL juny 2018

Coincidint amb l’edició de Maig per FIAA Madrid i d’octubre per Busworld Kortrijk, Arcol publica a