Política de Privacitat

Privacitat i Seguretat

Privacitat

Les dades personals dels nostres usuaris seran tractats conforme a la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter (LOPD).

Aquest Reglament s’aplica tan en cas que vostè accedeixi al nostre site web i decideixi simplement navegar per els seus continguts i utilitzar els seus serveis, sense arribar a adquirir cap producte, com si, vostè accedeix a arcol.es i decideix navegar per els seus continguts utilitzant els serveis que ofereix.

En virtut del disposat a la LOPD, l’informem que mitjançant la complementació del nostre formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de titularitat d’Industrial Arcol, amb la finalitat de permetre l’execució dels serveis sol·licitats i/o enviar material informatiu, (així com per mantenir-li informat, inclús per mitjans electrònics, sobre qüestions relacionades amb l’activitat de la Companyia i els seus serveis). Les dades seran transferides a servidors segurs allotjats a territori europeu.

Vostè pot exercir , en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a info@arcol.es o bé mitjançant un escrit dirigit a la direcció postal indicada al final d’aquest document, acompanyant sempre una fotocopia del seu D.N.I.

En cap cas, i per cap motiu, es comunicaran o divulgaran les seves dades a terceres parts.

Les cookies que puguin enviar-se, no s’utilitzaran en cap cas per elaborar perfils de l’usuari, sinó únicament per facilitar l’ús del site.

Seguretat

Si tenen qualsevol pregunta o dubte sobre la nostra política de seguretat i privacitat o respecte a les pràctiques realitzades al nostre site podeu contactar-nos a la següent adreça de correu: info@arcol.esinfo@arcol.es

Les nostres dades:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

INDUSTRIAL ARCOL, S.A.
Juan de la Cierva 4 | Pol. Ind. Valldoriolf
08430 La Roca del Vallès | Barcelona | Spain
Tel.: +34 93 860 02 02 | Fax: +34 93 860 02 03