I + D + i

El nostre equip de I + D + I, treballa dia a dia amb un únic objectiu, trobar nous camins per a oferir les millors solucions en matèria de seguretat i senyalització.

 

Amb aquesta idea, invertim grans esforços, per innovar constantment amb noves solucions, nous materials, nous sistemes de fabricació i nous productes millors i més efectius.

 

tailor-made-designDISSENY

Amb la innovació com a premissa i la seguretat i el disseny com a objectiu final, el nostre equip de tècnics especialitzats treballen constantment per llançar al mercat els productes més exclusius i personalitzats.

 

 

tailor-made-r-dI + D

Des de l'experiència ens situem en el futur gràcies al treball constant dels nostres millors tècnics i enginyers. Materialitzem idees i projectes amb els nostres dissenys 3D i nostres prototips.

 

 

 SERVEI AL CLIENT / FLEXIBILITAT

L'equip d'atenció al client treballa per complir amb les expectatives dels nostres clients i mantenir la seva confiança en ARCOL. Recolzem als nostres clients des de la fase inicial de disseny i creació de producte, passant per la producció, control de qualitat fins al servei post venda i oferint a tot moment el suport tècnic que sigui precís.

 

 PRODUCCIÓ

Amb el nostre personal especialitzat podem produir per a diversos sectors de mercats tals com a Bus, Coach, caravanes, trens… adaptant-nos a les necessitats de producció a gran escala i de productes exclusius aconseguint així una flexibilitat en tots els àmbits.

 

 

 CONTROL DE QUALITAT

Disseny, innovació, aplicació de les noves tecnologies… gens d'això seria possible sense el rigorós control de qualitat tant en el nostre laboratori com en finalitzar la producció. A més de les certificacions ISO 9001:2001 I ISO14001:2004 que disposem.