PRODUCTES PER 

INDÚSTRIA

Coach

Dissenys exclusius, aerodinàmics, fiables per un indústria robusta. Suport ideal per un dels sistemes de seguretat més avançats, les solucions més innovadores juntament amb una tecnologia exclusiva per a cada funció.

City Bus

Diverses propostes per a cada tipus de bus urbà. Priorizant seguretat i disseny, apliquem les últimes tecnologies per incrementar la visibililtat i solucions tals com els sistemes abatibles, imprescindibles en aparacament o envitant trencament en cas de petites colisions.

Mini Bus

Combinació perfecta de innovació, seguretat, visibilitat i disseny per al bus de petit tamany. I com en tots els casos, adaptables a les necessitats de cada client per aconseguir la màxima funcionalitat per la circulació en les ciutats.

Motorhome

On la segureat, el confort i el disseny s’uneixen en més d’un producte: retrovisors elèctrics, calefactars, sistemes de seguretat, cortines…. Un sector en el que podem oferir tot el nostre disseny, innovació i l’última tecnologia. Productes exclusius per les necessitats dels nostres clients.

Special Vehicles

Per aquest sector, disposem d’una gamma de productes específics que s’adapeten perfectament a les necessitats d’aquests vehicles: càmares, cortines, sistemes GPS… Productes forts i resistens sense perdre disseny i funcionalitat. Integrem innovació i qualitat en tot tipus de vehicle.

Train/Tram

En la indústria ferroviaria, destaquem els sistemes abatibles, imprescindibles per circular i entrar a les estacions. Regulables elèctricament i calefactats, se adapten a les baixes temperatures. Seguretat i disseny convergeixen en la ciurculació.

R + D

El nostre equip de R+D compta amb una àmplia experiència centrada en el desenvolupament dels diferents productes, des de la idea fins al seu llançament, prestant sempre atenció als detalls amb l'objectiu d'aconseguir la satisfacció del client amb productes d'alta qualitat. Ho complementem amb el desenvolupament de firmware. Tots els nostres desenvolupaments estan homologats segons les normatives aplicables.

Qualitat

Compliment de les normes de fabricació, comunicació i comerç aconseguint les següents certificacions: ISO 14001:2015 (medi ambient), ISO 9001:2015 (qualitat dels productes i procediments dels departaments interns) i IATF 16949:2016 (automoció - OEM's).

Disseny

Design thinking. Enfoc innovador centrat en el desenvolupament de productes per a garantitzar la seguritat vial. A més dissenyem productes a mida i exclusius.

Atenció al Client

Suport pròxim al client en totes les fases del procés, des de l'interès pel producte fins a la compra i la postvenda. Aquest servei és valorat molt positivament pels nostres clients.

Processos de Fabricació i Producció

Producció industrial amb excel·lència operatriva, processos interns flexibles, productes d'alta qualitat i plaços d'entrega curts. Internalització d'operacions i recursos per a oferir la millor gama de productes i solucions als nostres clients: màquines d'impressió 3D, noves màquines d'injecció de plàstic, línia de producció SMD, laboratori de probes R+D, càmara climpatica,... Cobrint tant les necessitats mecàniques con les necessitats de les Unitats de Negoci.

Tecnologia i seguretat en evolució

Aposta per l'evolució tecnològica en productes que recolzin i garanteixin una major seguretat viària com són sistema eMirror o el Memory Setting, a més del desenvolupament de sistemas ADAS.

 

VÍDEOS

New Folding Arm System

Arcol I+D

ARCOL Bus & Coach Accessories