PRODUCTES PER

INDÚSTRIADISSENY

Amb la innovació com a premissa i la seguretat i el disseny com a objectiu final, el nostre equip de tècnics especialitzats treballen constantment per llançar al mercat els productes més exclusius i personalitzats.

PRODUCCIÓ

Amb el nostre personal especialitzat podem produir per a diversos sectors de mercats tals com a Bus, Coach, caravanes, trens… adaptant-nos a les necessitats de producció a gran escala i de productes exclusius aconseguint així una flexibilitat en tots els àmbits.

I + D

Des de l'experiència ens situem en el futur gràcies al treball constant dels nostres millors tècnics i enginyers. Materialitzem idees i projectes amb els nostres dissenys 3D i nostres prototips.

CONTROL DE QUALITAT

Disseny, innovació, aplicació de les noves tecnologies… gens d'això seria possible sense el rigorós control de qualitat tant en el nostre laboratori com en finalitzar la producció. A més de les certificacions ISO 9001:2008 I ISO14001:2004 que disposem.

SERVEI AL CLIENT / FLEXIBILITAT

L'equip d'atenció al client treballa per complir amb les expectatives dels nostres clients i mantenir la seva confiança en ARCOL. Recolzem als nostres clients des de la fase inicial de disseny i creació de producte, passant per la producció, control de qualitat fins al servei post venda i oferint a tot moment el suport tècnic que sigui precís.

INJECCIÓ

En aquesta nova divisió, injectem i transformem material plàstic per obtenir peces completament acabades i preparades per ser muntades als nostres productes.  Així podem augmentar l'eficiència en el procés de producció i tenir un millor control sobre tot el circuit

Videos


New Folding Arm System

Arcol I+D

ARCOL Bus & Coach Accessories