Raül Colom
Director General

Com benvinguda als que accedeixen al nostre web, vaig a resumir en poques línies, d’on venim i cap a on ens dirigim a la nostra empresa ARCOL.

El camí es va iniciar el 1942, al taller del meu avi a Barcelona, ​​produint miralls retrovisors per a motocicletes i automòbils, pilots, botzines … i el mirall de l’llegendari Biscúter.

El meu pare va continuar aquesta tasca creixent i evolucionant, no només en productes, sinó també en mercats nacionals i internacionals, i amb canvis en la ubicació de les instal·lacions a Sant Adrià de Besòs i després a la nostra seu actual a La Roca de l’Vallès (Barcelona).

La nostra generació que ha succeït a les anteriors, sense oblidar el servei als clients amb productes innovadors i de qualitat, està vinculada a la tecnologia, la investigació, el desenvolupament, la innovació, la indústria 4.0, les certificacions, la responsabilitat social corporativa, la creació d’equips de col·laboradors dins i fora de l’empresa; a molts reptes i oportunitats que ens brindarà el futur. Per això, la cultura d’ARCOL s’ha anat ampliant i adaptant a aquest entorn.

Fruit d’aquest canvi, en ARCOL, vam decidir crear: R-COL, que té com a objectiu concret, la innovació en el camp tecnològic aplicada a la visió, no només des del seu desenvolupament en R+D, sinó amb inversions en sistemes productius i la creació de nous equips de col·laboradors, que permeten integrar l’experiència d’ARCOL en el sector auxiliar d’automoció amb les innovacions tecnològiques.

Com a colofó d’aquesta nova cultura empresarial, ha nascut el nostre lema com a Grup:

Finalment, no vull acabar aquest breu recorregut per l’evolució de la nostra empresa, sense agrair la confiança dels nostres clients i com no, la de tots els nostres col·laboradors interns i externs, que han fet i fan possible aquesta llarga trajectòria empresarial.

Cordialment

Raül Colom
Director General

El lloc a on les nostres idees es transformen en realitats

Arcol té més de 3000 m2 d’instal·lacions dedicades a administració, producció, logística, laboratoris d’assaig, disseny i I+D. Amb això aconseguim supervisar el desenvolupament dels nostres productes, des de la seva concepció inicial, fins a la fabricació y producció final.

El control total de tot aquest procés, té com a conseqüència un producte final de molt alta qualitat. A més de poder fabricar productes exclusius i personalitzats per necessitats concretes dels nostres clients.

Certificacions a la feina ben feta

L’esforç per fer les coses bé, es veu sempre recompensat per el més important i satisfactori: el reconeixement, l’acceptació i la valoració dels nostres productes, per part dels nostres clients.

Si a això afegim l’obtenció dels certificats de qualitat ISO 9001:2015 i medi ambient ISO 14001:2015, no podem més que sentir orgull al mirar enrere i veure el camí que ens ha portat fins aquí.

Però el més important és la confirmació de estar en la línia correcta, mirant al futur amb el nostre esperit de superació intacte.

Els productes fabricats per Arcol estan subjectes a avaluació periòdica pels organismes UCA i UTAC. Els Certificats de Conformitat de la Producció emesos per aquests organismes ens permeten mantenir en vigor les homologacions concedides sota Directives/Reglaments UE i Reglaments ONU per part de l'Autoritat d'Homologació.

Compromesos amb el medi ambient

“Dissenyar, fabricar i distribuir accessoris d’automoció, líders en qualitat i fiabilitat, respectant el medi ambient”

Així comença la política de Qualitat y Medi ambient de Industrial Arcol. Un document destinat a conscienciar i a motivar a tots els seus treballadors, per una gestió col·lectiva de la qualitat i el medi ambient.