Industrial Arcol compleix 8 dècades fabricant accessoris per a automòbils.

Durant aquests anys, tres generacions de la família Colom hem promogut, acompanyat i abraçat el canvi continu de la companyia. En 1942, comencem l’activitat amb la fabricació de miralls, botzines i setrills en un petit taller en el barri d’El Clot a Barcelona. Si tirem la vista enrere i analitzem l’evolució de l’empresa no hi ha dubte que el compromís humà és el factor principal que ens ha portat a l’èxit. La implicació de l’equip de Arcol, que s’ha incrementat al llarg dels anys, ha estat clau per a poder ampliar el portafolio de productes, aconseguir nous reptes i aconseguir diversos objectius.

Avui dia, estem desenvolupant tecnologia avançada i exportant els nostres productes a nivell mundial. Operativament, hem invertit en noves instal·lacions, maquinària i línies de producció per a internalitzar els processos clau de fabricació, com és la de components electrònics, i així poder oferir un servei personalitzat i d’alta qualitat als nostres clients.

 

El nostre equip promou l’avanç tecnològic amb el qual havíem somiat. Amb el llançament del sistema eMirror ja l’estem vivint, i aquest és només el principi de la nostra nova era tecnològica. Continuarem apostant per productes innovadors amb el propòsit d’aportar vastos beneficis als nostres clients i continuar vetllant per la seguretat en carretera.

Complim 80 anys de presència en el sector, amb un equip humà professional i compromès, compartint el nostre cor amb accions solidàries que ens omplen d’emoció i amb una tendència evolutiva sense fre. Som una família formada per treballadors, clients, proveïdors i col·laboradors que es fa cada dia més extraordinària i fort. Gràcies!

Estem feliços de poder complir aquest aniversari amb vosaltres i desitgem celebrar molts més!

Raül Colom, CEO Arcol