Després dels primers dos mesos de llançament de la nostra cortina protectora COVID-19, en Arcol volem fer la primera valoració.

La resposta per part dels nostres clients ha estat molt positiva i passats aquests primers 2 mesos i causa de la nostra adaptabilitat als requisits dels nostres clients, s’han instal·lat més de 3.000 unitats en diferents vehicles de 9 països.

Gràcies a la nostra ràpida reacció i als reduïts terminis de lliurament, el nostre producte està sent usat per a evitar la transmissió de virus entre conductor i passatgers, així com també evitar la transmissió entre els mateixos passatgers, instal·lant el dispositiu entre files de seients i així poder aconseguir la màxima ocupació de el vehicle sense posar en perill la salut dels usuaris, el que aporta solucions als nostres clients en aquesta difícil situació sanitària.

El nostre objectiu sempre és el de poder oferir productes que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients i això també inclou les nostres cortines COVID. Per això s’han realitzat diverses modificacions durant les últimes setmanes les quals amplien el ventall de possibilitats de fixació, longitud disponible, gruix de l’material i altres.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per rebre més informació.