Una vegada més, INDUSTRIAL ARCOL va participar a la fira Busworld que va tenir lloc per primera vegada a la capital belga de Brussel·les l’octubre passat. La nova ubicació va permetre un augment significatiu tant dels expositors com dels visitants a causa de l’espai disponible.

Aquesta edició va servir per presentar els nostres desenvolupaments més recents. Per primera vegada es va poder veure en públic la nostra nova sèrie de retrovisors denominada Diagonal. Aquesta nova sèrie ofereix models per a totes les indústries de l’mercat ja siguin busos, coaches, caravanes, vehicles especials, trens o tramvies.
En Arcol sabem que la importància dels sistemes anomenats ADAS cobra cada dia més importància i per això creiem que el desenvolupament en aquest camp és el camí a seguir de cara a el futur. Fruit d’aquest esforç vam poder presentar el nostre nou sistema Blind Spot Detection (BSD).
També es va poder veure i provar el nostre nou sistema Memory Setting el qual permet emmagatzemar la posició dels retrovisors per a diferents conductors i ajustar-los amb la pulsació d’un botó.

En Arcol creiem que aquest tipus de fires són l’ocasió perfecta per intercanviar idees amb els nostres clients i fabricants de vehicles per continuar oferint productes que cobreixin les seves necessitats en el futur.

Per descobrir tota la nostra gamma de productes, us convidem a descarregar el nostre nou catàleg 2020 el qual inclou totes les nostres novetats i productes actuals.