News

DIA DEL TREBALLADOR a ARCOL

November 15, 2018 News

El passat 19 d’octubre l’equip INDUSTRIAL ARCOL va organitzar una jornada de Team Building en la gràcies al nostre esperit i treball en equip vam aconseguir resoldre un crim ….

Esperem poder repetir aquest dia!

Carta agraïment ARCOL juny 2018

La col·laboració amb la Fundació Sant Joan de Déu es va iniciar l’any passat amb motiu de la celebració del 75 aniversari d’Arcol, instituint així una aportació anual que pugui ajudar a la continuïtat de la investigació de malalties infantils

Enguany, INDUSTRIAL ARCOL renova la seva cooperació amb una donació per a la investigació de malalties neurològiques. Amb aquesta aportació, reforçarem el nostre suport al desenvolupament d’avenços científics per millorar la salut i el benestar dels nens malalts.

La Fundació Sant Joan de Déu és una entitat sense ànim de lucre creada per a la investigació en l’àmbit pediàtric i suport als nens i familiars.

Carta agraïment ARCOL juny 2018

Coincidint amb l’edició de Maig per FIAA Madrid i d’octubre per Busworld Kortrijk, Arcol publica a 

 

 

 

 

 

 

 

New Folding Arm System

February 25, 2015 News

Presentem el primer vídeo de la sèrie Arcol Solutions: Nou sistema de braç abatible.

ARCOL EN FIAA MADRID

October 29, 2012 News

Industrial Arcol, S.A. estuvo presente en la FIAA de Madrid.
Agradecemos a todos su visita a nuestro stand y esperamos volver a verles en próximas ediciones.

dsc_0009

ARCOL A CARRILBUS

July 29, 2012 News

arcol-retrovisores-mod-340-gran-01
La sèrie 340 és un exemple de les noves generacions de retrovisors, el qual inclou més extres opcionals (pantalles, antena de ràdio i GPS, llum de cortesia, llarg a mida, diversos eixos de rotació, etc.). L’últim model de la sèrie es presentarà a l’edició de la FIAA i és el model 341.